Vybraný příspěvek

Season 6

čtvrtek 19. ledna 2017

Teen Wolf 1x01


                                             Pilot


V lesích nedaleko Beacon Hills se objeví netradičně zohavená mrtvola mladé ženy . Což pro znuděný
 teenagery Scotta a Stilese neznamená nic jiného, než jít prozkoumat okolí a najít chybějící polovinu mrtvoly. Stilese však načape na "švestkách" jeho otec, místní šerif a tak Scottovi nezbývá, nic jiného než se vydat zpátky domů pěšky přímo přes les.
Scott na této cestě najde nejen polovinu dvacetileté oběti, ale i její vraha. Sice mu jakoby zázrakem unikne, ale domů si donese na svém těle i otisky jeho zubů.

Druhý den se začnou dít neobvyklé věci. Dokáže slyšet dívku, která telefonuje mimo budovu, v níž se Scott nachází, dokáže ucítit nové pachy, zrak se mu vyostřuje a už ani nepotřebuje svůj inhalátor . Dokonce na tréninku lacrosu se z něj stává rázem vynikající hráč a dostane se do týmu, do první linie. Také získá vytoužené "ano" na rande od nové dívky ve škole, Allison. Nově nabyté schopnosti ale nevrtají v hlavě jen Scottovi, ale i jeho nejlepšímu kamarádovi, Stiles, který zjistí, že lykantropové nejsou už jen slovo a mýtus.

Naneštěstí, párty vychází na noc úplňku a Scott, který pověrám nevěří, odmítá zrušit své rande. Přeměna se mu ale nevyhne a přesto, že vše by mělo být v pořádku, odchází a nechává Allison samu. Té se ujímá Derek, tajemný muž vlastnící pozemek v lesích, který se po letech vrací domů. Scottovi ale dochází, že Derek je tím vlkem, který jej osudné noci pokousal a navzdory transformaci se snaží zachránit Allison. Ta je však již doma v bezpečí.

Scott se setkává s Derekem opět v lesích, kde je vyruší tři muži s kušemi. Postřelí Scotta, ale Derek ho zachraní a vysvětluje, že po nich jdou lovci a právě on ho dokáže naučit žít s novou silou. Největší překvapení však Scotta čeká druhý den...

Fotky s epizody:





Žádné komentáře:

Okomentovat