Vybraný příspěvek

Season 6

pátek 20. ledna 2017

Teen Wolf 1x12

Zákony lovce

Po té, co Allison objeví, že je Scott vlkodlak, se jí zhroutí celý svět. Její otec nakáže její tetě, aby ji odvezla pryč z města do druhého domu ve Washingtonu. Ta ho však neuposlechne a vydávají se s Allison na "lov" Dereka a Scotta.

Vůdce smečky mezitím násilím nutí Stilese do spolupráce. Ten mu za pomocí GPS v mobilu pomůže dohledat, kde je ukrytý Derek.

Scott konečně otevře Derekovi oči a dokáže mu, že vůdce smečky nezabil jeho sestru omylem, ale zcela záměrně. Získává tak v Derekovi spojence na svou stranu a společně se chystají na zabití vůdce smečky.

Allison a Kate zraní v lese Dereka i Scotta. Když už chce Kate zabít Scotta, situace se zvrtne a objeví se nejdříve Allisonin otec. Ten svou sestru upozorňuje, že i oni se řídí jistým kodexem (zabij pouze ty, kteří zabíjejí nás). V tu chvíli na ně ze zálohy zaútočí ale vůdce smečky a dochází k velkému souboji. Vůdce smečky nejprve zabije Kate, ale situace se brzy obrátí. Derek získá převahu a zabíjí vůdce smečky - díky tomu se dle zvyklostí stává novým vůdcem smečky.

 Online  epizoda:http://www.chciserialy.cz/serialy/prehrat/15177

Fotky s epizody:



Žádné komentáře:

Okomentovat